Bon appetit. Radost z jídla v dlouhodobé péči

15.10.2013 1:52

Česká alzheimerovská společnost vydává překlad knihy o stravování v dlouhodobé péči, kterou napsala úspěšná kanadská autorka knih o péči o lidi s demencí s českými kořeny, Jitka Zgola a kanadský šéfkuchař Gibert Bordillon. Dva čtenáři Helpnetu ji získají zdarma.

Kniha pomáhá všem, kdo chtějí změnit stravování a stolování lidí v zařízeních dlouhodobé péče tak, aby se do jídelen a pokojů v době jídla vrátila chuť, důstojnost a radost.
Kniha obsahuje 70 receptů jídel do ruky. Český překlad Michala Synka je doplněn o fotografie Petra Králíka a doslov Dany Hradcové vycházející z realizace programu Bon appetit v českých podmínkách.
Kniha bude za přítomnosti autorky slavnostně představena na stejnojmenné pražské konferenci 21. října 2013 (http://www.alzheimer.cz/sluzby-cals/konference-bon-appetit/konference-ba-praha/)
Knihu je možné už teď objednávat v e-shopu ČALS (http://www.alzheimer.cz/obchod/), na konferenci bude kniha nabízena se zajímavou slevou.
 

Česká alzheimerovská společnost pošle bezplatně knihu dvěma čtenářům Helpnetu, kteří pošlou na adresu info@helpnet.cz mail se svou poštovní adresou a do předmětu uvedou Výhra 78. Vyhrají ti dva, jejichž mail dorazí jako 1. a 78. v pořadí.

Knihu Chrápání a jak si s ním poradit z minulého soutěžního kola dostanou od nakladatelství Portál Olga Wižďálková z Prahy a Lada Nejedlá z Dačic.

Klíčová slova: