Novinky společnosti PROMA REHA vzbudily v Dubaji obrovský zájem

04.02.2014 17:15

Praha 22. února (PROTEXT) - Na veletrhu zdravotnické techniky Arab Health, jednom z nejvýznamnějších světových veletrhů svého druhu, jsme představili řadu unikátních novinek, uvedla společnost PROMA REHA. Největší zájem vzbudilo bariatrické lůžko TITAN s nosností 500 kg.  

Jedná se o první lůžko s touto nosností na světě, které umožňuje oboustranný laterální náklon ložné plochy. Tato funkce velice usnadňuje péči při léčbě proleženin a hygienických úkonech nepohyblivých pacientů. Dalším exklusivním představeným výrobkem bylo nemocniční lůžko EXCELLENT, které má celonerezovou konstrukci umožňující centrální sterilizaci a dezinfekci v automatických myčkách s teplotou vody až 60°C. Navíc jsou nerezové díly ošetřeny speciální povrchovou úpravou zamezující nežádoucím odleskům a zajišťující dlouhou životnost a stejný vzhled po mnoho let. 

Společnost PROMA REHA je na arabském poloostrově velice dobře zavedena díky významným dodávkám lůžek a dalšího vybavení do nemocnic v Dubaji a Jeddah. Na arabském trhu a trzích okolních zemí má vybudovanou stabilní pozici se silným expanzivním potenciálem.

Společnost PROMA REHA si uvědomuje důležitost a potenciál tohoto trhu ve vztahu k růstu exportních prodejů. Hlavním cílem proexportní politiky společnosti je zvýšení objemu dodávek na stávající trhy, kterými jsou Saudská Arábie, Spojené Arabské Emiráty, Irák, Jordánsko, Kuvajt, Egypt a Pákistán.

Na veletrhu se podařilo navázat nové kontakty se zákazníky z Bahrainu, Kataru a Ománu. I zde bude pro společnost PROMA REHA důležité patřit mezi spolehlivé a etablované dodavatele zdravotnického vybavení.

Úspěchem je i několik uzavřených závazných objednávek v průběhu veletrhu, které budou zákazníkům dodány v těchto týdnech.

Kontakt:

Radek Jakubský

Tel.: +420 775 776 111

E-mail:
radek.jakubsky@promareha.cz

http://www.promareha.cz

Upozorňujeme odběratele, že materiály označené značkou PROTEXT nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.

PROTEXT
Cas| 12:41

Klíčová slova: