Výběrové řízení TyfloCentra Pardubice

26.06.2013 2:00

Na pozici realizátor zážitkových seminářů, na poloviční úvazek a dobu určitou šest měsíců.

Předpokládaný nástup je od 1. srpna 2013. Tato nová pracovní pozice v pardubickém TyfloCentru vzniká v rámci realizovaného projektu „Podpora prac. uplatnění pro ZP“, který je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR.

Do výběrového řízení se mohou hlásit lidé se zrakovým postižením ve věku od 18 – 65 let, žijící na území Pardubického kraje. Pro přihlášení do výběrového řízení zašlete motivační dopis, kde krátce uvedete, proč chcete na této pracovní pozici pracovat, a strukturovaný životopis, který bude obsahovat souhlas se zpracováním, uchováváním a poskytnutím osobních údajů pro účely výběrového řízení.

Motivační dopis a životopis zašlete nejpozději do 12. července 2013 do 12:00 hodin na adresu: Mgr. Dana Stoklasová, TyfloCentrum Pardubice, o.p.s. nábř. Závodu míru 1961, Pardubice 530 02 nebo na e-mail: stoklasova@tcpce.cz.

Vybraní uchazeči budou telefonicky kontaktováni a pozváni na osobní pohovor, který se uskuteční dne 17. července 2013 v prostorách pardubického TyfloCentra.

Bc. Zuzana Dostálová, manažerka projektu

Klíčová slova: