V Era finančních centrech se hraje o tablet a roční poplatkové prázdniny na osobním účtu

03.06.2013 2:00

Moderní tablet včetně služby umožňující simultánní přepis komunikace a také roční poplatkové prázdniny na Era osobním účtu. To vše čeká na výherce soutěže, kterou přichystala Era společně s firmou Transkript online. Osoby se sluchovým postižením mohou také i nadále ve všech 74 finančních centrech využívat službu Era eScribe. Soutěž trvá od 1. června až do 31. července 2013 ve všech Era finančních centrech v České republice. Tvoří ji osm otázek a jeden tipovací dotaz. Zúčastnit se může každá fyzická osoba s trvalým pobytem na území ČR starší 18 let.

Ceny v soutěži může získat ještě dalších devět soutěžících. Čtyři dostanou Era účet s ročními poplatkovými prázdninami a prvním vkladem 1000 Kč a dalších pět Era účet s ročními poplatkovými prázdninami a prvním vkladem 500 korun.

Era Poštovní spořitelna a Transkript online navázaly spolupráci ve všech Era finančních centrech službou Era eScribe zajišťující doslovný přepis řeči zaměstnance banky již minulý rok. Stačí, aby zákazník o tento přepis požádal, pracovník pobočky se telefonicky spojí s přepisovatelem společnosti Transkript online a poté se již celý dialog promítá na monitoru počítače.

Lepší podmínky pro soutěž si tak osoba se sluchovým postižením ani nemůže přát. Vše, co bude potřebovat vědět, se naprosto bez potíží a zdarma dozví u klientského pracovníka pomocí přepisovatelské služby Era eScribe.

Podmínky soutěže i soutěžní formulář najdou zájemci na stránkách Ery, mapa se všemi Era finančními centry nabízejícími on-line simultánní přepis neslyšícím se nachází na stránkách Transkriptu online.

Klíčová slova: