Kurzy italštiny a francouzštiny pro začátečníky

22.08.2013 0:01

Zahajuje od září sociální firma Ergones, kterou zřizuje TyfloCentrum Olomouc o. p. s., Probíhat budou jednou týdně vždy 90 minut.

Začínáme v úterý 24. 9. od 14:00 - 15:30 hodin (italština) a ve čtvrtek 26. 9. od 9:00 – 10:30 hodin (francouzština). Pololetní kurz potrvá 15 týdnů, tedy dohromady 15 lekcí po 90 minutách za 2 250 Kč. (možno zaplatit ve dvou splátkách). Každý kurz je určen pro maximálně tři studenty, tento počet pokládáme za ideální kompromis mezi individuálním přístupem na jedné straně a dostupnou cenou na straně druhé. Kurz je určen pro začátečníky, kteří potřebují alespoň minimální znalost jazyka, ale i pro ty, kteří si chtějí cizí jazyk oprášit. 
Přihlásit se můžete bud‘ online na webových stránkách www.ergones.cz , telefonicky na 583 034 534, 583 034 536 nebo přes email:  jazyky@ergones.cz. Po obdržení přihlášky Vás budeme kontaktovat k dojednání podrobností.
Velkou výhodou je cena kurzů, díky které si studium jazyků může dovolit úplně každý. Jakožto sociální firma jsme částečně financováni z dotací, proto si můžeme dovolit cenu takto nastavit. To dokazuje například fakt, že velká část našich studentů jsou zdravotně postižení. Zájemci se zrakovým či jiným handicapem si mohou být jistí, že způsob a tempo výuky bude přizpůsobeno tak, aby jim vyhovovalo. Jsme schopni zajistit například speciální výukové materiály, jako třeba učebnice v braillově písmu apod., které budou vyhovovat speciálním potřebám studentů.
Naše kurzy ale nejsou jen pro zdravotně postižené, ale pro veškerou veřejnost. Všem zaručujeme individuální přístup, což dokazují skupiny pro maximálně tři studenty, díky čemuž se můžeme každému plně věnovat. U nás se nikdo nemusí bát, že by nestíhal tempo výuky. Tempo je voleno vždy tak, aby vyhovovalo každému.
Všechny lektorky mají VŠ vzdělání v oboru, doplněné studiem v zahraničí a bohatou praxí.
Veškerý výtěžek je použit na podporu a financování služeb zrakově postižených klientů TyfloCentra Olomouc a na rozvoj sociální firmy Ergones.
Bližší informace naleznete na našich stránkách www.ergones.cz , pro jakékoliv dotazy nás neváhejte kontaktovat.
Zuzana Perrone Calábková
tel: 583 034 534
 
Klíčová slova: