Cesta domů spustila paliativní e-learning

04.09.2013 19:58

Online e-learningové kurzy pro všechny, kdo se chtějí dozvědět více o paliativní péči nebo jsou v oboru již zběhlí, spustilo hospicové občanské sdružení Cesta domů. Chce tak přispět svým dílem k tomu, aby život na konci byl skutečně životem, abychom mohli sami rozhodovat o tom, kde, jak a s kým jej budeme žít.

Kurzů je pět: pro veřejnost (tedy pro každého), pro studenty (středních a vysokých škol), pro zdravotní sestry (všech oborů), pro zdravotní sestry pracující v paliativní péči a pro sociální pracovníky

Stačí si tedy jen vybrat a pustit se do studia. Začít návodem na to, jak studovat, pak si projít slovník základních pojmů a poté se již věnovat vybranému kurzu.  

Aplikace umožňuje udělat si test k ověření znalostí a po jeho úspěšném zvládnutí obdržet certifikát. Zdravotní sestry mohou získat certifikát s kreditními body ČASu.

V průběhu září 2013 bude web v testovacím provozu - autoři proto uvítají každou zpětnou vazbu na adresu e-learning@cestadomu.cz, aby případně web ještě vylepšili, kde to bude žádoucí. 

Klíčová slova: