Čertovská dražba aneb letos žádné uhlí

30.11.2013 20:13

Dobročinnou internetovou dražbu pořádá od 1. do 5. prosince Rytmus Chrudim.

Čertovskou dražbu podpořil Jaroslav Kulhavý, olympijský vítěz v cyklistice. Do dražby věnoval podepsaný dres:  „Myslím, že právo na práci má každý z nás, i s ohledem na omezení, které člověk nemůže sám ovlivnit. Proto rád podpořím Čertovskou dražbu a zároveň lidi, kteří si hledají práci“, uvádí Jaroslav Kulhavý.
A co se bude v Čertovské dražbě nabízet? Dražitelé se nemusí obávat žádných brambor ani uhlí. Těšit se mohou na netradiční zážitky, jako například vstup do lanového parku nebo let balónem, ale také zajímavé předměty a hodnotné poukazy. Aukci podpořilo více než padesát firem z pardubického kraje, například Evona a.s., Balonklub Chrudim, s.r.o., Kávoviny a.s., Konzum, obchodní družstvo a mnoho dalších.
„Naše služby jsou dostupné na Chrudimsku, Svitavsku a Orlickoústecku. Internetová aukce je vhodná příležitost, jak představit naší organizaci široké veřejnosti a zároveň získat finanční prostředky potřebné pro zajištění naší služby“, vysvětluje koordinátorka aukce Tereza Marková.
Starosta města Chrudim Petr Řezníček podpořil dražbu u příležitosti slavnostního rozsvícení vánočního stromu na přeplněném chrudimském náměstí.
Více informací na www.rytmuschrudim.cz nebo na telefonu 777 672 139 (Tereza Marková), dražit se bude na www.aukce.rytmuschrudim.cz.
Michaela Panáková
Klíčová slova: