Fundraising z USA – možnosti pro české neziskové organizace

05.02.2014 9:56

Rádi bychom vám nabídli jedinečnou možnost zúčastnit se interaktivní dílny na téma

“Fundraising z USA – možnosti pro české neziskové organizace”

kterou povede pan Kenneth Hoffman ( http://www.fundraising.cz/wp-content/uploads/2014/02/CCF-invitation-kenneth-hoffman.pdf )

 

26. března 9:30 – 13:00 (na dílnu navazují individuální konzultace s účastníky).

Obecně rozšířeným názorem je, že americké nadace a další dárci byli v našem region aktivní na začátku 90. let a pak se z České republiky posunuli dál na východ nebo na jih. Tato dílna vás přesvědčí o opaku. Soukromí dárci z USA darují do celého světa ročně přes 300 miliard ročně. To, že neputují I k nám je do značné míry způsobeno tím, že České neziskové organizace neví, jak je oslovit a zaujmout.

Kenneth Hoffman vás naučí jak na to a seznámí vás blíže s dárcovskou kulturou USA. Dozvíte se, jak vhodné dárce vyhledat, oslovit a zaujmout pro vaši organizaci.

Dílny je finančně dostupná všem zájemcům hlavně díky tomu, že se pan Hoffman vzdal nároku na honorář a také díky podpoře Amerického Kulturního Centra, které poskytne prostory pro akci zdarma. I proto se ale, bohužel, nebude v nejbližší době opakovat.

Pro prvních 18 zájemců bude na dílnu navazovat i privátní konzultace s lektorem.

Všechny podrobnosti k programu najdete na pozvánce ( http://www.fundraising.cz/fundraising-from-the-usa-opportunities-for-czech-charities/ ).

 

Dílna bude probíhat v angličtině. Každý účastník obdrží i písemné materiály potřebné k zahájení fundraisingu z veřejných zdrojů z USA. Počet účastníků je omezen na 40 (počet individuálních konzultací na 18).

 

Těšíme se na vás a na novou vlnu darů z USA.

 

Jana Ledvinová a tým ČCF

Klíčová slova: