Učení profesora Reuvena Feuersteina

09.03.2014 20:51

Má vaše dítě potíže s učením? S pozorností a koncentrací?  Odpovídá impulzivně a bez rozmyslu? Je těžké ho motivovat? Nebo nevyužívá svůj potenciál?
Pak pro vás máme připravený seminář, na kterém nahlédneme do učení profesora Reuvena Feuersteina a vyzkoušíme si  několik jeho pracovních listů. Naším cílem bude pozorovat a reflektovat naše myšlení. Budeme si uvědomovat způsoby  našeho uvažování a různé přístupy k zadaným úkolům. Budeme diskutovat o tom, jak jsme nakonec jednotlivé úlohy vyřešili, jak jsme překonali případné překážky a jak můžeme získané strategie využít v běžných životních situacích.
Celý čas se budeme snažit dostat blíž k porozumění zásadní otázky: jak naše děti myslí a jak jim můžeme pomoci?
Seminář povede Mgr. Zuzana Križková a jak už bývá zvykem, bude na přednáškovou část navazovat dostatečně velký prostor pro diskusi. Využijte možnosti zeptat se odborníka, ale i ostatních účastníků, na jejich zkušenosti. Sdílejte spolu s námi své příběhy a pojďme se vzájemně podpořit.
 
Setkání se bude konat ve čtvrtek 18. března 2014 v na adrese Holel Dům armády, (DAP) Vítězné náměstí, Praha 6, od 17,00 hodin, ve II. patře, v   salonku č. 5 
 
 
Cena semináře činí 250,- Kč. Platbu můžete provést předem na náš účet č. 5176439001/5500nebo v hotovosti přímo na místě, před konáním akce.
Přihlásit se můžete pomocí formuláře na stránkách sdružení www.uztirozumím.cz.


Iva Strachotová

Klíčová slova: