Blíží se uzávěrka přihlášek na abilympiádu

25.03.2014 20:18

Abilympiáda se uskuteční opět uskuteční v moderní ČEZ aréně, a to 23. a 24. května. Česká abilympijská asociace vyhlásila tyto disciplíny: aranžování květin – západní styl, aranžování suchých květin, batika, cukrářství, drátování, drhání, dřevořezba, elektromontáž, enkaustika, fotografování, háčkování, keramika, košíkářství, malba na hedvábí, malba na sklo, malování na kameny, návrh plakátu, origami, paličkování, patchwork, pletení, pletení z papíru, počítačová editace textu, síťování, studená kuchyně, šití dámského oděvu, technická ilustrace, tvorba www stránek, ubrousková technika, výroba nábytku, výroba svíček, výroba šperku z korálků, vyřezávání ovoce a zeleniny, vyšívání, zdobení kraslic. Zájemce si může vybrat maximálně tři obory.

Účastnický poplatek, který zahrnuje ubytování a stravu od čtvrtečního odpoledne do nedělního dopoledne, činí 660 korun pro soutěžícího i pro jeho doprovod. Kdo bude chtít zajistit pouze stravu, zaplatí 330 korun.

Letošní abilympiáda slibuje větší konkurenci, protože se na ní objeví i soutěžící ze zahraničních zemí, například ze Slovenska, Polska a Turecka. Po oba dny bude pro všechny účastníky připraven bohatý doprovodný program: taneční vystoupení, exhibice asistenčních psů, workshopy, prodejní stánky chráněných dílen či třeba výstava pomůcek Abi-Reha.

Na dotazy vám odpoví Alena Krpálková na e-mailu alena.krpalkova@caacz.cz nebo na telefonu 466 304 366466 304 366.
(mp)

Klíčová slova: