Potřebujete správně zadat veřejnou zakázku?

Společnost IS Tenders nabízí bezplatnou pomoc neziskové organizaci, která se Helpnetu přihlásí jako první.

Společnost IS Tenders se zabývá administrací veřejných zakázek, a to dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZVZ"). Zabývá se také administrací veřejných zakázek malého rozsahu, které se neřídí ZVZ, ale řídí se metodikami, příručkami a ostatními normujícími akty,  podle kterých je případný příjemce dotace povinen postupovat.

V rámci snahy o pomoc neziskovým organizacím nabízí služby zdarma, resp. pouze za cenu nákladů, a to každý měsíc jedné neziskové organizaci pro jednu veřejnou zakázku. Jak probíhá výběr? Jednoduše. Uspěje ten zájemce, od něhož přijde e-mail na adresu info@helpnet.cz jako první v pořadí.

Pro upřesnění k finanční stránce: Nezisková organizace zaplatí pouze přímé materiální náklady, nikoli za práci, tedy za celou administraci 1 veřejné zakázky malého rozsahu (nerozdělené na části analogicky dle § 98 ZVZ). IS Tenders odhaduje tyto náklady maximálně do 500,- Kč - pouze papír na tisk, obal a jako nejvyšší položka odeslaná pošta, vše pomocí účtenek řádně doložené.

Klíčová slova: