Předvánoční pečení v ČSOB

Kontu Bariéry vyneslo skoro 50 tisíc korun.

Konto Bariéry spolupracuje s Československou obchodní bankou dlouhodobě. V adventním čase přišli sami zaměstnanci banky s nápadem napéct slané i sladké pečivo, nabídnout jej kolegům a výtěžek věnovat šestnáctiletému klientovi Konta Bariéry. K zaměstnancům se přidalo i představenstvo banky a skvělá akce navazující na 50. výročí založení ČSOB tak vynesla skoro 50 tisíc korun. 

 

Konto Bariéry spolupracuje s Československou obchodní bankou dlouhodobě. Specifické je, že téměř vždy se do vzájemné spolupráce zapojují i zaměstnanci banky. Jako v ČSOB a Era fondu pomoci a společenské odpovědnosti nebo právě při speciální předvánoční akci.

Ta se uskutečnila 3. prosince přímo v centrále banky v pražských Radlicích. Lákavé pečivo napekli zaměstnanci snad všech oddělení - HR, CSR, Asset management, Trade Finance, Helpdesk IT, obchodní controlling - a sami zaměstnanci je také od brzkého rána prodávali. Příspěvek byl dobrovolný a výtěžek v plné výši putoval na Konto Bariéry. Připočetly se k němu příspěvky členů představenstva banky, stejně jako generálního ředitele Johna Hollowse, který si přišel koupit nabízené dobroty. 

Za jediné dopoledne tak zaměstnanci a vedení banky přispěli na Konto Bariéry 48 141 korun. 

Kristina Jakubcová

Klíčová slova: