Dotační řízení Pardubického kraje

Žádosti o podporu aktivit navazujících na služby poskytované podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách je možné předkládat do 31. ledna 2015.

Podporované aktivity: veškeré činnosti sociálního charakteru, jež nejsou taxativně vymezeny v zákoně č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, např. dobrovolnictví, integrace sociálně vyloučených do společnosti včetně cizinců a p říslušníků národnostních a etnických menšin, pracovní uplatnění pro osoby ohrožené sociálním vyloučením, práce s rizikovou mládeží, pomoc osobám v krizi, prevence kriminálních aktivit, podpora multikulturních aktivit, podpora vzdělávání cizinců a příslušníků národnostních a etnických menšin, prevence užívání drog, podpora zvyšování kvality péče, podpora pečujících osob.

Možní žadatelé:
právnické osoby (obecně prospěšné společnosti, církevní právnické osoby, spolky, ústavy)
Minimální a maximální výše grantu: 5 tis. Kč – není stanoveno (dle kritérií)
minimální spoluúčast žadatele: 50 %

Další specifické podmínky programu:
Služba musí být poskytována na území Pardubického kraje. Jsou-li cílovou skupinou programů nezletilé děti bez účasti zákonných zástupců, je nutné prokázat se pověřením k výkonu sociálně-právní ochrany dětí dle § 48 zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí.

termín pro předkládání žádostí na rok 2015: 30. 1. 2015
kontaktní osoby:
Mgr. Martina Vacková, odbor sociálních věcí,
tel.: 466 026 483, e-mail: martina.vackova@pardubickykraj.cz
Ing. Ivana Bukačová, odbor sociálních věcí,
tel.: 466 026 375, e-mail: ivana.bukacova@pardubickykraj.cz

Klíčová slova: