KURZ: STEREOTYPY, JAK JE ROZPOZNAT A VYUŽÍT PŘI PRÁCI S KLIENTY I V RÁMCI TÝMU

Datum: 
Pondělí, 4. Květen 2015 -
9:00 - 16:30
Místo konání akce: 
Školící prostory ČCE, Belgická 22, Praha 2
Stručný popis: 

Přihlaste své zaměstnance na otevřené kurzy v Praze - akreditováno MPSV ČR„Introverti jsou asociální! Věc, dělaná na poslední chvíli bude odfláknutá! A kdo to vidí jinak než já, vidí to blbě!“ Spousta z nás někdy uvěřila podobným nepravdám, protože je přirozené, že si svět zjednodušujeme, abychom se v něm vyznali. Zároveň je ale přirozené, že se ostatní chovají jinak než my a přitom nám to nedělají naschvál. Máme totiž odlišné preference chování a právě o nich je tento kurz. Budeme si prakticky zkoušet a ukazovat osobnostní typy, které vychází z teorie C. G. Junga. 

Podrobný popis: 

Zjistíme, že neexistuje lepší nebo horší typ. Každý má své nedostatky, ale i přednosti a záleží na nás, jak s nimi naložíme, nejen u sebe, ale i ve spolupráci s ostatními. Pochopení preferencí přispívá k vlastnímu růstu, k toleranci a možnosti lépe zvládat konflikty s ostatními a najít cestu tam, kde jí hledat chceme.
Příprava: Pro účast na kurzu je nutné vyplnit osobnostní dotazník (zabere cca 20 minut). Výsledky budou anonymně použity k přípravě cvičení v rámci kurzu a budou individuálně předány každému účastníkovi, který sám rozhodne, zda je chce sdílet s ostatními. Standard 1d „Poskytovatel vytváří a uplatňuje vnitřní pravidla pro ochranu osob před předsudky a negativním hodnocením, ke kterému by mohlo dojít v důsledku poskytování sociální služby.“

Lektorka: Zuzana Macáková 

více informací a on line přihlášky na
http://portuspraha.wix.com/portuspraha#!vzdelavani-kurzy-otevrene/cker
nebo www.portus.cz -  sekce vzdělávání

Tento kurz můžeme uspořádat i ve vaší organizaci. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Pořadatel: 
Portus Praha, z. ú., 773 920 998, masopustova@portus.cz, www.portus.cz