Ke konferenci INSPO patří i výstavní část

Zatímco program konference INSPO, která se uskuteční 28. března v Kongresovém centru Praha, je již téměř definitivní, volný prostor ještě zbývá ve výstavní části konference. Přihlásit se mohou organizace nabízející produkty a služby pro osoby se specifickými potřebami. Novinkou 15. ročníku konference bude cena 5000 korun pro nejlepší expozici. Rozhodnou o ní svými hlasy účastníci, kterých se očekává více než tři sta. 

Účast ve výstavní části již potvrdilo 17 organizací. Některé z nich vystoupí i v programu a u stánků pak budou moci zájemce podrobněji seznámit s prezentovanými projekty.

Přehled vystavujících organizací je na konci stránky s programem INSPO. Další zájemci se mohou přihlásit na info@helpnet.cz.

Na stránce s programem konference je také odkaz na registrační formulář, jehož prostřednictvím se mohou přihlašovat účastníci konference. Účast na konferenci je za symbolický poplatek 300 Kč (platí se u prezence), který zahrnuje i průběžné občerstvení a oběd a sborník na CD. Účastníci, kteří mají průkaz TP, ZTP nebo ZTP/P, zaplatí pouze 200 Kč, pro osobní asistenty je účast zdarma. 

Klíčová slova: