Festival v zahradách lidských hodnot

Tématem tradičního open-air festivalu Dobrý den, Kociánko 2015 je hodnota užitečná a blahodárná.

 Díky spolupráci dárců, dobrovolníků, umělců, zaměstnanců a nadšených pábitelů se letos můžete těšit na 29. května, park Centra Kociánka se veřejnosti otevře od 9 do 22 hodin.

Program je pestrý a určený celé rodině. Koncert Ivy Bittové a Čikori Vás okouzlí, Zuby Nehty nenechají vydechnout a Bombarďák roztančí i Vaši babičku! Divadlo Líšeň zahraje pohádku O Chytrém hloupém Romovi, Cirkus LeGrando a Japka zvou na představení Další, prosím... Nachystáno pro Vás bude lahodné občerstvení z brněnských zdrojů.

Zahrada ožije jarmarkem neziskových organizací a tvůrčími dílnami básníků, hudebníků, výtvarníků. Přijďte Nechat zmizet zeď, půjčíme Vám sprej i šablonu, poslouchejte k tomu hip-hop, MC´s i Dj´s a užijte si volný mikrofon. Spanilá jízda Kociánky Vám odhalí nové obzory. Zaměstnanci CK Vás seznámí s nabídkou služeb. Začínáme už hravým dopolednem a vozíčkáři budou lítat vzduchem!

V průběhu května jsou pro Vás přichystané interaktivní tvůrčí dílny v brněnských parcích. Pro jinak hravé máme přichystanou soutěž o bečku! Hledejte hodnoty, pokvetou Brnem. Sledujte aktuální informace na FB a webových stránkách www.dobrydenkocianko.cz.

 

Klíčová slova: