Jak podpořit provoz Helpnetu, aniž vás to bude stát jedinou korunu

Už třináctým rokem přináší portál Helpnet informace užitečné pro lidi se zdravotním postižením a pomáhající organizace. Poskytuje je zdarma, bezplatně zveřejňuje také inzeráty neziskovek a zprávy o jejich akcích, nabídky kurzů. Nedostává žádné granty či dotace. Mohl by však získat finance na další rozvoj od vás, spokojených čtenářů. A to tak, že vás to nebude stát ani korunu. Jedinou podmínkou je, že nakupujete přes internet. Jestliže ano, stačí udělat 4 jednoduché kroky. 

1) Podívejte se na portál GIVT.cz, jestli se mezi zde zaregistrovanými obchody nachází e-shop, na kterém se chystáte nakoupit. 

2) Pokud ano, klikněte na něj a tím se jeho název objeví v políčku Nákupem na...

3) Nyní klikněte na políčko přispívám na... a z nabídnutých organizací vložte BMI sdružení (které provozuje portál Helpnet). 

4) Zbývá už jen odkliknout Zahájit nákup. 

Tím se dostanete do vámi zvoleného e-shopu a zde již pokračujete v nákupu, jak jste zvyklí. 

Po jeho skončení provozovatel e-shopu pošle předem dané procento ze zaplacené částky provozovateli portálu GIVT.cz, který jej pak po odečtení provize převede na účet BMI sdružení.  

Více si o portálu GIVT.cz můžete přečíst na http://www.helpnet.cz/aktualne/nakupy-pres-givtcz-zdrojem-financi-pro-neziskovky

Mezi zúčastněnými e-shopy je již řada známých internetových obchodů a slevových portálů. Byla by proto škoda, kdybyste nevyužili možnosti nechat je věnovat určitou část peněz z vaší útraty BMI sdružení, případně jiné neziskové organizaci, kterou chcete podpořit. 

Předem vám za to děkuji.  

Jaroslav Winter
šéfredaktor portálu Helpnet a přeseda BMI sdružení, z.s.

Klíčová slova: