Pozvánka na interaktivní worskshop „Připravenost obcí na podporu seniorů“ (Brno, 26. 11. 2015)

Datum: 
Čtvrtek, 26. Listopad 2015 -
9:30 - 16:00
Místo konání akce: 
Sál Kulturního centra Slévárna Vaňkovka – Café Práh, Ve Vaňkovce 1, Brno
Stručný popis: 

Zveme vás na interaktivní workshop „Připravenost obcí na podporu seniorů“, který se koná ve čtvrtek 26. listopadu 2015  od 9.30 do 16.00 hodin v sále Kulturního centra Slévárna Vaňkovka – Café Práh, Ve Vaňkovce 1, Brno (v přízemí areálu Obchodního centra Galerie Vaňkovka, vchod z ulice vedle restaurace Potrefená husa).

Podrobný popis: 

V rámci workshopu se seznámíte se Systémem integrovaných podpůrných služeb (SIPS) ve zdravotně-sociální oblasti a se způsobem jeho realizace ve správním obvodu obcí pověřených přenesenou působností státní správy. Na základě příkladů dobré praxe budou interaktivní formou projednány možnosti a podmínky zavádění SIPS v obcích II. a III. typu. Workshop je určen pro pracovníky obcí pověřených výkonem státní správy, pracovníky a koordinátory zdravotních a sociálních služeb, zástupce nestátních neziskových organizací poskytujících zdravotní a sociální služby a další zájemce.

Workshop se koná v rámci projektu „Zvýšení připravenosti obcí na podporu seniorů“, podpořeného Ministerstvem práce a sociálních věcí České republiky.

 

Účast na workshopu je bezplatná.

Pro účastníky bude připraveno občerstvení.

Účastníci této vzdělávací akce obdrží na vyžádání potvrzení o absolvování workshopu.

V případě zájmu o účast na workshopu se prosím přihlaste prostřednictvím registračního formuláře.

Pořadatel: 
Institut důstojného stárnutí Diakonie ČCE
Soubor: