Maraton s roztroušenou sklerózou MaRS 2016

Datum: 
Pátek, 4. Březen 2016 - 17:00 - Sobota, 5. Březen 2016 - 19:00
Místo konání akce: 
FitnessAction, Štúrova1284/20, Praha 4 + 21 měst
Stručný popis: 

Na netradiční 24hodinový cvičební Maraton s roztroušenou sklerózou – MaRS 2016 zve již popáté Nadační fond IMPULS. Budete si moci zacvičit, protáhnout tělo a ještě pomoci potřebným, a to od pátku 4. do soboty 5. března ve FitnessAction na Praze 4 (Štúrova 1284/20) a v dalších 19 městech po celé republice.

 

 

Podrobný popis: 

Tradičně cvičí rodiny, přátelé pacientů, lékaři i terapeuti nebo kolegové z práce, ale zapojit se může každý, kdo chce podpořit dobrou věc a zároveň udělat něco pro své zdraví.

 

Cvičit se bude buď v kruhovém tréninku nebo skupinových lekcích typu pilates či jógy, chybět nebudou ani cvičení vhodná pro pacienty na vozíku. Prostory jsou většinou bezbariérové, tedy přístupné i pro hendikepované, imobilní lidé se k nám mohou připojit cvičením z domova.

 

Fyzický trénink doplní v řadě měst doplňkový program zaměřený na zdravý životní styl či trénink mozku.

 

Cílem akce je motivovat pacienty k tomu, aby se naučili pravidelně cvičit a získat prostředky na cvičební aktivity, které zdravotní pojišťovny nehradí. Vstupné je dobrovolné nebo formou DMS ve tvaru DMS IMPULS na tel. 8 7777. V minulém roce se podařilo získat více než 116 tisíc korun.

 

Maratonu MaRS se můžete zúčastnit kromě Prahy také v Brně, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Jihlavě, Karlových Varech, Kyjově, Liberci, Novém Boru, Olomouci, Ostravě, Plzni, Poděbradech, Teplicích, Ústí nad Orlicí, Uherském Hradišti, Velkých Losinách, Žďáru nad Sázavou či Žirči u Dvora Králové n. L., ze zahraničí budou cvičit ve slovenských Piešťanech a švýcarském Valens.

 

Přijďte se podívat, přijďte si zacvičit anebo fandit těm, kteří se do maratónského klání pustili.

 

Kompletní seznam míst naleznete na stránkách NF IMPULS.

Pořadatel: 
IMPULS, nadační fond, Kateřinská 30, 128 08 Praha 2, info@nfimpuls.cz