Kdo si hraje, nezlobí

Sponzoringovou soutěž o nejlepší projekt zaměřený na předškolní vzdělávání dětí vyhlásila společnost Foxconn, která mezi tři vítěze rozdělí až 100 000 korun nebo až 10 tabletů pro jedno vzdělávací zařízení. 

"Vyzýváme tímto mateřské školy a ostatní organizace zaměřené na vzdělávání dětí předškolního věku, které by rády získaly pro svůj projekt finanční či věcnou podporu. Pokud chcete v dětech podpořit chuť k učení a zajistit pro ně lepší podmínky pro vzdělávání, pošlete nám jeho popis na adresu sponzoring@foxconn.cz", říká Dagmar Krausová, manažerka PR a komunikace společnosti Foxconn.

Podmínky soutěže:

  1. Zúčastnit se může každý, kdo má zájem. Účastníci mladší 18 let musí být zastoupeni zákonným zástupce nebo organizací (např. školou),
  2. Zpracovat projekt, který bude zahrnovat:
    a. Celkový popis, k jakému účelu budou použity finanční prostředky od společnosti Foxconn;
    b. Jaký přínos bude mít Váš projekt v dané oblasti na jednotlivce či skupinu obyvatel;
    c. Způsob financování projektu a detailní rozpis, jak budou finanční prostředky použity.
  3. Zpracovat stručný souhrn projektu v powerpointu do tohoto dokumentu.
  4. Zaslat projekt do daného termínu na adresu sponzoring@foxconn.cz včetně všech příloh ve formátu PDF o maximální velikosti 2MB, do předmětu emailu uveďte "Soutěž o nejlepší projekt – Q2/2016", kde Q2/2016 je označení kola a tématu soutěže.
  5. Vyhodnocení soutěže bude provedeno do 21 dnů ode dne ukončení daného kola soutěže a následně budou účastníci informováni emailem o výsledku.
  6. V každém kole soutěže mohou být vybrány až 3 nejlepší projekty. Mezi ně může být rozdělena částka v celkové výši 100 000 Kč, nebo až 10 ks tabletů pro jedno vzdělávací zařízení.

Více informací je na stránkách společnosti Foxconn. 

Klíčová slova: