Rehabilitační programy v období letních prázdnin

ERGO Aktiv, Centrum moderní rehabilitace pro osoby se získaným poškozením mozku přijímá do 17. června nové klienty na období červenec až září.

I přes léto bude rehabilitační program nabitý 5,5 hodinami denně:

  • Ergoterapie – trénink soběstačnosti, horních končetin, kognitivních funkcí (paměť, čtení, psaní, počítání), trénink modelových činností, trénink v terénu (jízda tramvají, nakupování, vaření).
  • Fyzioterapie – trénink motorických funkcí
  • Logopedie – trénink řečových dovedností
  • Psychoterapie – podpora vyrovnání se s novou situací, motivace, hledání vnitřních zdrojů
  • Sociální práce – podpora při jednání s úřady, hledání zaměstnání, volnočasových aktivit

Uzávěrka přijímání klientů pro období červenec – září: 17.6.2016 (kontakt pro objednání příjímacího vyšetření: poradna@ergoaktiv.cz, 732 542 529)

Spoluúčast klienta v úhradě intenzivní rehabilitace: 90 Kč/hod (v případě neschopnosti zájemce službu hradit je možné požádat o odpuštění poplatku).

Nově nabízíme také služby Koordinace rehabilitačního procesu – klientům na základě vyšetření poradíme, na které zařízení se obrátit, pomůžeme s vyřízením přijímacích procesů a provedeme klienta z nemocničního lůžka až k návratu do samostatného života. Tato služba je poskytována zdarma.

Pokud se chcete dozvědět něco více o dění z naše centra, zasíláme odkaz na náš newsletter: https://issuu.com/ergoaktiv/docs/newsletter_-_10._vyd__n__ .

 

Tým ERGO Aktiv, o.p.s.

Klíčová slova: