Hledá se sociální pracovník/ce

Výběrové řízení vypisuje Péče o duševní zdraví, z.s., Středisko Pardubice. 

Pracovní úvazek: částečný - 0,5 (20 hodin týdně)

Uzávěrka přihlášek: 30.6.2016

Kontaktní osoba: Mgr. Kateřina Kolínská, tel. 777 915 749, e-mail: katerina.kolinska@pdz.cz

Místo výkonu práce: Pardubice

Nástup: srpen 2016

Webové stránky: http://www.pdz.cz

 

Nabízíme:

1. Smysluplné pracovní uplatnění v oblasti poskytování sociálních služeb duševně nemocným lidem.

2. Záruku odbornosti prováděné práce.

3. Další profesní růst formou vzdělávání v dané oblasti.

4. Práci v týmu a podporu formou vnitřní a vnější supervize.

 

Požadujeme:

1. Vzdělání VŠ/VOŠ  vzdělání v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost nebo VOŠ zdravotní sestra se specializací v psychiatrii

2. Minimální praxi v oblasti sociálních služeb/zdravotnictví 1 rok

3. Zodpovědnost a základní komunikační dovednosti pro práci s lidmi s duševní chorobou.

4. Bezúhonnost.

 

Popis pracovního místa: Sociální pracovník pro přímé poskytování sociálních služeb uživatelům služeb (konkrétně Služeb následné péče a Sociální rehabilitace). Služby jsou poskytovány formou ambulantní a terénní v pracovních dnech od 9 – 17 hodin. Cílovou skupinou jsou lidé se závažným duševním onemocněním nad 18 let věku. V rámci poskytování služeb je samozřejmostí úzká spolupráce se zdravotnickými zařízeními a práce v přirozeném prostředí uživatele (včetně jednání na úřadech). Více informaci o poskytovaných službách naleznete na webových stránkách organizace.

 

V případě zájmu kontaktujte na výše uvedených číslech Mgr. Kateřinu Kolínskou. Podmínkou pro zařazení do výběrového řízení je: profesní životopis, motivační dopis a Váš souhlas s poskytnutím a zpracováním osobních údajů pro účely výběrového řízení. Uvedené materiály zašlete e-mailem na adresu katerina.kolinska@pdz.cz nebo poštou na adresu Péče o duševní zdraví, z.s., Bělehradská 389, 530 09 Pardubice. Vybrané uchazeče pozveme k osobním pohovorům.

Klíčová slova: