Společná doprovázená pouť

Na společné putování s RNDr. Janem Bímem a s lidmi s handicapy 15. října v krásné přírodě oblasti Záchranné stanice Pavlov u Ledče nad Sázavou zve spolek Kruhcentrum. 

V návaznosti na velmi úspěšnou pouť společně s lidmi s handicapy, která se konala 14.5.2016 (více pročtěte ZDE), srdečně zveme na další společné putování, a to 15.10.2016 od 9.00h.

Naše putování uskutečníme v krásně přírodě oblasti Záchranné stanice Pavlov u Ledče nad Sázavou. Mapa., kde se také ráno sejdeme.

Pravděpodobně se budeme pohybovat mezi místními posvátnými studánkami a poutním místem. Budeme v bezprostřední blízkosti a společnosti handicapovaných zvířat, která běžně nepotkáte. Kde jinde se můžete dívat z očí do očí např. s Orlem skalním....?

Využijte akci pro sebe osobně nebo pro své podnikání či firmu. V tom případě máte možnost využít ekonomické výhodnosti celé akce v podobě náhradního plnění, společenské odpovědnosti apod. 
Vezměte své rodiny, kamarády. Vezměte blízké či známé, kteří se třeba také potýkají s nějakým handicapem. Naším cílem je se potkávat, poznávat, sdílet společný čas.
 

Doprovázená pouť se pohybuje mezi koučinkem, terapií a vlastní introspekcí. Využívá zrcadlení přírody, zrcadlení a interakce ostatních účastníků, technik práce s myslí i aktivního fyzického pohybu. O čem jsou doprovázené poutě pročtěte ZDE

Chcete-li z pouti maximálně vytěžit, stanovte si pro sebe na tento den vlastní záměr.

Průvodce: RNDr. Jan František Bím www.janbim.cz, rozhovor s RNDr. Bímem na ČRo 2 poslechněte ZDE

Cena: každý dle svého uvážení na konci poutě

Program: Vlastní pouť se uskuteční  v sobotu 15.10.2016. V podvečerním hodinách máte možnost odjet domů a nebo využít možnosti přespání (podmínky viz níže) a strávit s námi ještě společný večer a nedělní dopoledne. Využijeme jej ke sdílení, integraci zážitků, besedování....a všemu, co přirozeně přijde.

Na akci je nutno rezervovat své místo do 13.10.2016 na kontaktech: Ivana@kruhcentrum.cz nebo tel. 736 442 694. 

Napište, prosím, zda budete zůstávat do druhého dne či se k večeru vrátíte domů.

Ubytování: vila Záchranná stanice Pavlov – nově zrekonstruovaná budova, vybavená moderními sociálními zařízeními a kuchyní. Cena přespání: 150,- ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce, 250,- spaní v posteli s povlečením. Místo rezervujte včas, kapacita objektu je omezena. Děkujeme.

Strava: zajištěny nápoje (voda, káva, čaj) drobné občerstvení (ovoce, zelenina, buchta) - zdarma
jedno hlavní jídlo po návratu z pouti - za mírný poplatek

pro večerní pobyt můžete vzít něco na opečení na ohni či jakoukoliv vlastní stravu

Doprava: vlastní. V případě potřeby napište, zda máte v autě volné místo a odkud, doporučíme tak případné spolucestující nebo naopak řidiče, aby se doprava maximálně oblevnila.

Na setkání s vámi se těší

kolektiv spolku Kruhcentrum, z.s.

 

Ivana Kmochová

Kruhcentrum, z.s., Humpolec
Tel. 736 442 694
www.kruhcentrum.cz
Ivana@kruhcentrum.cz

Facebook Kruhcentrum

 

 

Klíčová slova: