Bílá holubice naposledy a zároveň poprvé

Představení Cirkus odehraje taneční soubor handicapovaných a zdravých tanečníků 8. prosince v 15. 00 hodin v Divadle loutek Ostrava.

Tuto neděli začíná advent a čekání na Vánoce nám bude každý víkend zpříjemňovat jedna svíce adventního věnce. Trochu s předstihem, už 1. prosince, si vánoční dar rozbalí taneční soubor Bílá holubice a ostravský bard Jarek Nohavica spolu s akordeonistou Robertem Kusmierskim. Nastane čas, téměř ihned beznadějně vyprodaného, tradičního koncertu Advent na trůnech, letos opět s podtitulem Holubica a Nohavica.

Zároveň je nutno sdělit, pro fanoušky Bílé holubice smutnou, zprávu – v prosinci odehrajeme naposledy představení Cirkus v Divadle loutek Ostrava. Ale není konce, aby zároveň nebylo začátku! Představení Cirkus, které soubor Bílé holubice odehraje 8. prosince v 15. 00 hodin v Divadle loutek, je součástí prestižního divadelního festivalu OST-RA-VAR a zároveň prvním z řady vystoupení, které tvoří šňůru zájezdových představení s názvem Cirkus na cestách.

Po vynikajících ohlasech diváků i odborné kritiky jsme se rozhodli, že vyjedeme do českých, slezských a moravských měst a budeme naše úspěšné představení hrát v kulturních domech a divadelních scénách tak, abychom se do nejvíce přiblížili divákům z různých koutů naší země.

Představení, které odehrajeme v Divadle loutek Ostrava se stane první zastávkou naší opravdové cirkusové štace, která bude trvat několik měsíců a na které budeme rozvážet radost, smích, veselí a pohodu. Ať žije Cirkus!

Xenie Kaduchová

Klíčová slova: