Výběrové řízení v Péči o duševní zdraví

Na pozici sociální pracovník/ce pro středisko Hradec Králové. 

Uzávěrka: 8. 1. 2017

 

Kontaktní osoba: Mgr. Petra Špryňarová, 773 915 742, petra.sprynarova@pdz.cz

Místo výkonu práce: Hradec Králové

Nástup: únor 2017

Webové stránky: http://www.pdz.cz

Úvazek/směnnost: plný / jednosměnný

Hledáme sociální pracovníky a/nebo zdravotní sestry ochotné doplnit si kvalifikaci pracovníka v sociálních službách. Výhodou je předchozí pracovní zkušenost v oblasti poskytování sociálních služeb nebo praxe ve zdravotnictví.

Nabízíme:

1. Smysluplné pracovní uplatnění v oblasti poskytování sociálních služeb duševně nemocným lidem.

2. Záruku odbornosti prováděné práce.

3. Rozsáhlou podporu vzdělávání pro práci s danou cílovou skupinou.

4. Práci ve funkčním týmu a možnost vnitřní i vnější supervize.

Požadujeme:

1. Vzdělání VŠ/VOŠ sociální práce, speciální či sociální pedagogika a dalších oborech příbuzných (dle §110 odst. 4 zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách) a/nebo úplnou kvalifikaci pro samostatný výkon profese zdravotní sestry (s výhledem doplnění kvalifikace pracovník v sociálních službách).

2. Komunikační dovednosti a psychickou odolnost pro práci s lidmi s duševní poruchou.

3. Osobnostní předpoklady pro týmovou práci.

4. Bezúhonnost.

5. Ochotu dále se vzdělávat v dané oblasti práce.

Popis pracovního místa: přímé poskytování sociálních služeb uživatelům (konkrétně služby Sociální rehabilitace). Služby poskytujeme ambulantní a terénní formou v pracovních dnech od 9 – 17 hodin. Cílovou skupinou jsou lidé s duševní chorobou nad 18 let věku. V rámci poskytování služeb je samozřejmostí úzká spolupráce se zdravotnickými zařízeními, úřady a sociálními pracovníky obcí. Více informací o poskytovaných službách naleznete na webových stránkách sdružení www.pdz.cz.

Podmínkou pro zařazení do výběrového řízení je zaslání profesního životopisu a motivačního dopisu. Zasláním svého životopisu udělujete souhlas se zpracováním vašich osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb. pro účely výběrového řízení.

Uvedené materiály zašlete emailem na adresu petra.sprynarova@pdz.cz případně poštou na adresu Péče o duševní zdraví, středisko Hradec Králové, Kavčí plácek 121, Hradec Králové, 500 03. Vybrané uchazeče pozveme k osobním pohovorům.

Klíčová slova: