Spuštěna registrace na květnový běh Agory

Workshopy o ICT pro zrakově postižené pořádá o víkendu 13. a 14. května Středisko Teiresiás Masarykovy univerzity. 

V prostorách Střediska Teiresiás na Komenského náměstí 2 v Brně proběhne už pátý běh Agory – workshopů, věnovaných tématice speciálních informačních a komunikačních technologií pro uživatele s těžkým postižením zraku. 

Díky štědré finanční podpoře hlavního partnera akce, společnosti Deloitte Advisory, s.r.o., můžeme oba letošní běhy workshopů nabídnout zájemcům opět za nulový účastnický poplatek, pokrýt všechny nezbytné režijní náklady a uspořádat čím dál více poptávanou dvoudenní variantu, umožňující nabídnout delší workshopy, jdoucí v tématech více do hloubky.

Bližší informace a akci včetně přehledu a anotací nabízených workshopů najdete v případě zájmu v článku Spouštíme registraci na květnový běh Agory – workshopů o ICT pro zrakově postižené ve Středisku Teiresiás na blogu POSLEPU.
 
Před registrací doporučujeme pročíst si anotace jednotlivých workshopů, detailněji se seznámit s jejich náplní a požadavky na účastníky – na některé workshopy je třeba si přinést vlastní zařízení. Pokud vás některé z témat zaujalo, zaregistrujte se prosím přes formulář na adrese agora.jdem.czUzávěrka registrací je ve čtvrtek 30. března 2017. Bez registrace není účast na workshopech možná.
 
Na základě zkušeností z předchozích běhů doporučujeme registraci nenechávat na poslední chvíli, o účast na workshopech bývá velký zájem a volná místa jsou velmi rychle obsazena (registraci na minulý běh jsme museli ukončit po 5 dnech od spuštění).
 
Na setkání s vámi se těší

Radek Pavlíček & Pepa Konečný

Klíčová slova: