Hledá se pracovní konzultant a vedoucí pobočky

Tichý svět nabízí pracovní uplatnění pro kandidáty v Jihočeském kraji, kteří ovládají český znakový jazyk na komunikační úrovni a orientují se v problematice sluchového postižení a kultury neslyšících.

Jsme nezisková organizace, která se věnuje neslyšícím, podporuje je v jejich samostatnosti, získání zaměstnání, a poskytujeme i další služby jako je např. Tichá linka.

Naše pobočka pro Jihočeský kraj byla založena v roce 2014 a dnes sídlí v centru Českých Budějovic na ulici Mánesova 11, v areálu firmy Kohinoor. Krajská pobočka je v současnosti obsazena dvěma pracovníky, pracovní konzultantkou a tlumočnicí.

Nová posila týmu má šanci nejen pracovat v přímém kontaktu s neslyšícími klienty, ale též plnit roli vedoucího pobočkového týmu. Tato role nabízí prostor pro realizaci nápadů a projektů týkajících se odbourání bariér a předsudků v oblasti vnímání neslyšících, za podpory sehraného týmu spolupracovníků Tichého světa.

Rádi mezi sebou uvítáme člověka, který hledá zaměstnání, kde nejde jen o výkon, ale i možnost uplatnění svých nápadů a hodnot, který cítí zdravou nespokojenost se současným stavem a má chuť a energii ho měnit.

Tichý svět nabízí vhodnému uchazeči možnost vyjednat si úvazek a nástup vzájemnou dohodou.

Bližší informace lze získat na www.tichysvet.cz v sekci Veřejnost, Volná pracovní místa nebo přímo u vedoucí sociálních služeb Mgr. Olgy Blahovcové na telefonním čísle: 607 048 579 nebo na e-mailu: olga.blahovcova@tichysvet.cz.

 

Klíčová slova: