Tulifest již počtvrté

Do 4. ročníku hudební soutěže bez věkového a žánrového omezení se mohou přihlásit zdraví nebo handicapovaní sólisté či kapely. 

Tulifest vznikl v roce 2014 jako jedna z mnoha kulturních a zábavných akcí Sdružení TULIPAN s cílem zviditelnit začínající či amatérské interprety a pokusit se o společné sdílení handicapované a zdravé společnosti.

Jedná se o hudební soutěž bez věkového a žánrového omezení, do které se mohou přihlásit zdraví nebo handicapovaní sólisté či kapely. Porota vždy vybere 10 finalistů, kteří se zúčastní samotné soutěže.

Účinkující mohou vystoupit s vlastní tvorbou, ale i s cover verzemi jiných skupin. Poté, co všichni interpreti vystoupí, ohodnotí jejich výkony porota složená z profesionálních hudebníků či lidí z branže. V

ýherce soutěže má možnost natočit svůj singl v profesionálním nahrávacím studiu nebo  vystoupit na festivalu BENÁTSKÁ, který se koná každý rok v červenci v libereckém Vesci. 

Součástí Tulifestu je i doprovodný program pro děti a dospělé – výtvarné workshopy a občerstvení. První ročník soutěže probíhal v prostorách bývalého Klubu Vlak na harcovských kolejích. Další ročníky již probíhají v novém libereckém klubu Bedna. 

Více informací o akci, která se koná 23. června 2017 v Liberci, je v přiložené pozvánce. 

Klíčová slova: