Výstava PodVodou bude pomáhat v Olomouci

Fotografie paralympionika Jana Povýšila budou na prodej a výtěžek se rozhodl fotograf věnovat na podporu klientů se zrakovým postižením z olomouckého TyfloCentra.

Jan Povýšil je plavec, majitel několika medailí z paralympiád a mistrovství světa. I přes svůj handicap se věnuje mnoha aktivitám a jeho věrným parťákem kromě vozíku je i fotoaparát.

Protože voda je jeho hlavní živel a plávání věnuje většinu svého času, vzniklo z tohoto mokrého prostředí několik desítek fotografií, které nyní Jan ukazuje veřejnosti v rámci své výstavy Pod Vodou.

Po úspěšných vernisážích v Praze a Brně se výstava přesune i do Olomouce, kde bude probíhat v kavárně KAFE JAK LUSK. Začne 4.11.2017 od 16.00 hod a celou akci zahájí autor Jan Povýšil. Poví něco o svých aktivitách, příbězích a myšlence této akce.

Výstava bude mít rovněž charitativní podtext, kdy fotografie budou na prodej a výtěžek se rozhodl fotograf věnovat na podporu klientů se zrakovým postižením z olomouckého TyfloCentra. Výstavu fotografií bude možno navštívit do konce roku 2017.

Více informací naleznete zde https://www.facebook.com/events/499689900395977/

Klíčová slova: