Víkendový pobyt pro rodiny s handicapovanými dětmi

Pořádá ve Vernířovicích u Sobotína od 27.4. do 1.5.2018 Klub Čtyřlístek Šumperk, z.s.

Klub Čtyřlístek Šumperk, z.s. byl založen 1.2.2000 a sdružuje a pomáhá rodinám s handicapovanými dětmi. Letos slavíme osmnácté narozeniny. Za tu dobu, co existuje, zlepšuje život těm, kteří to potřebují.

Děti zažijí při našich setkáních procházky k památné lípě, do přírody, sportování, bowling, návštěvy lázeňského bazénu ve Velkých Losinách, táboráky, muzikoterapii, výtvárné aktivity, diskotéky, soutěžení, společné výlety do ZOO, na exkurze.

V létě organizuje Čtyřlístek týdenní pobyty, které jsou na různá témata, stejně jako víkendové pobyty, jeden v zimě, jeden narozeninový, podzimní (pobyt "Na houby" nebo "Na draka") a další v dubnu, a to Pálení čarodejnic, na který vás srdečně zveme.

Pobyt, který proběhne tento víkend, od pátku 27.4. po 16:00 hodině, až do 1.5.2018, kdy končí obědem. Čeká na vás plno her, Čarodejnicko – Čtyřlístkové rallye 2018, kontrola technických průkazů létacích prostředků, setkání s památnou lípou, společný výlet, diskotéka a samozřejmě oslava 18. narozenin klubu, tedy nás všech. A 1. května nás čeká pravý nefalšovaný prvomájový Čtyřlístkový průvod.

Máte-li čas a chuť strávit krásný jarní prodloužený víkend v krásné přírodě s historií ve Vernířovicích. A setkat se s novými lidmi,  získat nové přátelé, kamarády a nové zážitky. Tak volejte pro více informací p. Kristinou Hrozovou, předsedkyni 732 969 286 a nebo na e-mail: 4listek.kristina@seznam.cz.

Těšíme se na společné setkání se těší všichni ze Čtyřlístku. . .. DŮLEŽITÉ JE NEBÝT SÁM …

František Vyhnálek

Klíčová slova: