Vychází červnové číslo časopisu Můžeš

Kolik si myslíte, že je v tak moderním a velkém městě, jako je Praha, vozů taxislužby vhodných pro přepravu vozíčkářů?

  • Na to se ptal ve své reportáži i Radek Musílek a zjištění byla překvapivá… Nebo ne? Více v textu na  str. 14.
     
  • Internet přetéká možnostmi, mnozí lidé se zrakovým postižením se však stále potýkají s problémy při užívání pokročilejších webových služeb, například internetového bankovnictví. Máme řešení?
     
  • Co umí ve Svitavách?  Město se zajímavou historií, ale i současností. Jak se podařilo zvládnout porevoluční propad zaměstnanosti, do nových kabátů obléci starší budovy i paneláky, vybudovat nová místa pro kulturu i sport a – především - odvážně rozvíjet sociální a preventivní politiku, se ptal v rozhovoru Zdeněk Jirků.
     
  • V nové nepravidelné rubrice o zajímavých bezbariérových řešeních jsme navštívili kuchyni vozíčkářky Pavly Habrdové. Možná v ní najdete inspiraci i pro své potřeby. V rubrice Technika se představují moderní elektrické vozíky a vozítka firmy Whill.
     
  • Michala Jančaříka znáte z obrazovky televize Nova. S Míšou Zindelovou si povídal o životě s vozíkem, o návratu na obrazovku i o boji ve dnech, kdy se nic neděje.

To i mnohé další v novém vydání Můžeš - časopise pro ty, kteří se nevzdávají!

K dostání za cenově výhodné předplatné, na vybraných pobočkách České pošty nebo elektronicky na platformě Alza Media. Více informací na www.muzes.cz

 

 

Klíčová slova: