Letní kemp pro neslyšící i slyšící mládež

Proběhne v termínu 12.-19. srpna 2018 v kempu Nová Živohošť, neslyšící zájemci ve věku 13 až 17 let se mají přihlásit do 29. června. 

Let Our Bodies Speak - LOBS

Projekt LOBS má za cíl spojovat svět ticha se světem zvuků. Projektu se zúčastní neslyšící a slyšící mládež ve věku 13 - 17 let ze 3 zemí - Německa, Slovenska a České republiky. Realizace projektu se bude konat v nádherném kempu ve Středočeském kraji, který je obklopen nádhernými lesy, řekou a malebnou přírodou.

Program bude plný aktivit, které například zahrnují kreativní aktivity, sportovní aktivity, natáčení videí, fotografování a mnoho dalších.

Jeden den pojedeme na výlet do Prahy do Narodního Technického Muzea, kde je naplánován workshop. Samozřejmě budeme mít mnoho zabávných chvil, behem kterých se naučíme navzájemnému poruzumění.

Večery pak naplní aktivity, jakými jsou například kulturní večery, karneval, hry či táborák. A nezapomeňte na plavky, jsme u řeky a samozřejmě si půjdeme i zaplavat.

V kempu budeme ubytovaní v chatkách, které jsou vybavené kromě lůžek i šatní skříni a stolkem. Povlečení je na místě. Sprchy a toalety jsou jen několik málo kroků od chatek v hlavní budově.

Termín: 12. - 19. srpna 2018

Web kempu: http://www.zivohost.cz/junior-camp-tobogan

Případné otázky můžete zaslat na: aboz@seznam.cz - Andrea Boženiková

Přihlášky neslyšící mládeže přijímá pořádající Czech Deaf Youth, z.s.,  do 29. června na email: czech.cdy@gmail.com.

Videopozvánka na facebooku. 

 

Klíčová slova: