Znovu do života spolu

Mezigenerační festival plný zábavy, hudby a dobrého jídla a pití se koná v Praze 5. září 2018 od 10:00 hodin, a to před OC Arkády Pankrác.

Přijďte si zpříjemnit den poslechem hudby, protáhnout si tělo na workshopu tai chi nebo si nechat tělo uvolnit jemnou masáží. Dále si můžete odnést domů bylinkový polštářek nebo sůl do koupele, které si vlastnoručně vytvoříte v kreativní dílně. Pokud přece jenom rádi pracujete "hlavou", připravili jsme si pro Vás trénink paměti a pozornosti s naším lektorem Ondřejem. 

V případě, že si budete chtít hlavně odpočinout, můžete si jen tak sednout a dát si něco dobrého k snědku. Připraveny jsou pro Vás grilované klobásky a sýry, palačinky s různými náplněmi, vegetariánské tortilly nebo skvělé farmářské sendviče plné masa a sýru. Zapít vše můžete pivem z minipivovaru nebo sklenkou dobrého vína. 

Festival je určen pro všechny generace. Pokud si nestihnete odskočit k nám z práce třeba během polední pauzy, dojděte po práci s dětmi, přítelem, manželkou, prarodiči nebo jednoduše sami! Všichni jste srdečně zváni.

Iva Stoklasová

Klíčová slova: