Mikulášská pro všechny hodné (i zlobivé) pejsky

Datum: 
Sobota, 8. Prosinec 2018 -
10:30 - 16:00
Místo konání akce: 
Výcvikový areál Helppes, Praha 5 - Motol, Plzeňská ulice, zast. tram. Hotel Golf
Stručný popis: 

Zábavné Mikulášské soutěžní klání pro pejsky a jejich dvounohý doprovod

Podrobný popis: 

Vážení přátelé,

zima je téměř zde a s ní naše tradiční Mikulášská pro všechny hodné (i zlobivé) pejsky, na kterou Vás srdečně zveme. Letos se na Vás a Vaše čtyřnohé kamarády těšíme v sobotu 8. prosince.

Mikuláš s čertem a andělem zahájí celou akci tradiční nadílkou pro všechny pejsky, kteří mu ukážou, co dokážou - zatančit taneček, štěknout básničku, zazpívat, nebo jen podat pac. Ty nejzlobivější hafany můžeme poslat na exkurzi do pekla.

Po nadílce si můžou všichni pejsci a jejich dvounohé doprovody změřit své síly a zasoutěžit si v netradičních mikulášských disciplínách. A protože společně budou soutěžit zdraví pejskaři s majiteli psích pomocníků, jsou soutěže připravené tak, aby šance na úspěch byly vyrovnané. Některé disciplíny proto budou probíhat na invalidním vozíčku, s berlemi, či s klapkami na očích nebo uších. Pro zdravé lidi je to možnost vyzkoušet si jak se žije s handicapem, a pro ty, co s handicapem žijí 24 hodin denně 365 dní v roce, to je šance uspět v soutěžích bez ohledu na svůj handicap.

Nezapomněli jsme ani na občerstvení, se svým stánkem dobrot přijede naše hodná paní „palačinková“ .

A protože o Mikuláši se naděluje, nadílku dostane i Helppes .

Z charitativního projektu Dejme úsměv dětem, který pořádá společnost Rossmann ve spolupráci s Nadací Naše dítě, jsme obdrželi krásných 200.000,- Kč ve prospěch výcviku asistenčního psa pro našeho dětského klienta. Symbolický šek přebereme od jejich zástupců právě na Mikulášské, děkujeme .

Začínáme v 10:30, nezapomeňte si sebou vzít platný očkovací průkaz Vašeho chlupatého miláčka.

Těšíme se na Vás, tým Helppes s Mikulášem, čertem a andělem.

Pořadatel: 
www.helppes.cz
Soubor: