Vánoční bezlepkový trh

Datum: 
Sobota, 15. Prosinec 2018 -
10:00 - 17:00
Místo konání akce: 
PVA EXPO Praha Letňany
Stručný popis: 

Vánoční bezlepkový trh je největší trh bezlepkového sortimentu v České republice, který pořádá pacientská organizace Společnost pro bezlepkovou dietu z.s. Akce se koná 15. prosince 2018 na výstavišti v Letňanech. Je přístupná široké veřejnosti, přestože je určena zejména lidem, kteří musí ze zdravotních důvodů dodržovat bezlepkovou dietu. Cena bezlepkového sortimentu je výrazně vyšší, než je cena běžných výrobků, a proto má pro nemocné velký význam, když najdou prakticky celý bezlepkový sortiment na jednom místě, mohou jej ochutnat a výrobky mezi sebou porovnat.

Podrobný popis: 

Bezlepkový trh se koná na Výstavišti v Letňanech (PVA EXPO Praha Letňany, Beranových 667, Praha 9, hala č.6) souběžně se Stříbrnými vánočními dny. Vstupenka na obě akce je společná.

Víte si rady s bezlepkovou dietou?  Zajímá Vás bezlepkový svět?

Využijte této příležitosti, kdy máte možnost seznámit se s velkým počtem vystavovatelů z řad výrobců a dovozců bezlepkového sortimentu. Můžete ochutnat výrobky a seznámit se s novinkami na trhu. Podrobné informace naleznete na www.celiak.cz, stejně tak i případné změny či doplnění vystavovatelů.

Společnost pro bezlepkovou dietu je pacientskou neziskovou organizací, která sdružuje lidi s nesnášenlivostí lepku (celiakií, Durhingovou herpetiformní dermatitidou atd.) a alergií na lepek. Nabízí odborné poradenství a informuje širokou veřejnost o aspektech bezlepkové diety, vydává edukační brožuru Bezlepková dieta - Jde to i bez lepku. Především ale pomáhá lidem s celoživotní bezlepkovou dietou naučit se, že to jde i bez lepku.

Podrobné informace o akci naleznete na www.celiak.cz 

Pořadatel: 
Společnost pro bezlepkovou dietu, celiak@celiak.cz