Začalo to mravenčením v nohou, skončilo ochrnutím po narození dvojčat: Lucii by mohlo pomoc cvičení

Lucie Podermanská byla jako zdravotní sestra zvyklá starat se o ostatní, teď ale sama potřebuje pomoc. Trpí autoagresivním onemocněním, které napadá nervovou soustavu. Obvyklá léčba ovšem nezabírá a šestatřicetileté mamince dvou malých holčiček pomalu ochrnuje tělo. Pomohl by jí motomed!

Rodičovství mělo být nejšťastnějším obdobím v Luciině životě. Jenže už v těhotenství se v jejím těle něco pokazilo a od té doby bojuje se zákeřnou nemocí. Bohužel ani lékaři si s jejím případem neví příliš rady a maminka dvojčátek ve věku dvou let se horko těžko postaví na nohy. Pomoct Lucii však teď můžeme všichni – příspěvkem do společné sbírky Konta Bariéry a portálu Seznam.cz.  

Začalo to v těhotenstvíJako zdravotní sestra byla zvyklá být neustále v pohybu. Na interně v Třinci to dotáhla až na zástupkyni staniční sestry. Později se přestěhovala za prací do Prahy. Kromě práce v soukromé ambulanci tady našla i lásku. S přítelem Davidem spolu začali žít v rodinném domku ve středočeských Psárech. V roce 2019 se jim narodila dvojčata, Terezka a Barborka. Jenže příchod holčiček změnil život mladého páru jinak, než...

 

Klíčová slova: