Fundraising po telefonu

Kurz v rámci vzdělávacího programu NROS a AVPO ČR se uskuteční 5. 9. 2023 v Praze.

5 důvodů, proč se věnovat fundraisingu po telefonu:

  1. Osobní interakce: Telefonický fundraising umožňuje osobní interakci s potenciálními dárci, což může pomoci vytvořit silnější vztahy mezi organizací a dárci.
  2. Široký dosah: Organizace může oslovit velké množství lidí za krátkou dobu. To může být velmi efektivní pro ty, které se snaží rychle získat finanční prostředky.
  3. Flexibilita: Využívání telefonu umožňuje organizaci být flexibilní a přizpůsobit se potřebám dárců. Organizace mohou snadno reagovat na otázky, problémy nebo obavy potenciálních dárců.
  4. Nízké náklady: Tato metoda může být levnější než jiné formy fundraisingu, jako jsou například fundraisingové akce nebo poštovní kampaně. Nemusíte totiž utrácet za tiskoviny, reklamní produkty nebo pronájem místa.
  5. Větší úspěšnost: Podle některých studií je telefonický fundraising úspěšnější než jiné formy fundraisingu (např. e-mailové kampaně). To může být způsobeno tím, že telefonický fundraising umožňuje osobní interakci s potenciálními dárci a organizace tak může snáze odpovědět na otázky a problémy dárců.

Program kurzu a další informace jsou na webu NROS.

Klíčová slova: