Rehabilitační pomůcky pro děti s postižením

Druhé mezinárodní setkání pořádá 19. září v Praze organizace EDA.

Termín: úterý 19. září 2023 9—17h
Místo: Komunitní centrum Matky Terezy, U Modré školy 2337/1, Praha 11 

 

Rádi bychom vás již nyní pozvali na druhé mezinárodní odborné setkání na téma: Rehabilitační pomůcky pro děti s postižením.
Cílem této akce je na jednom místě propojit odborníky z jednotlivých krajů, zástupce firem i rodiče dětí s postižením, aby si mezi sebou mohli sdílet své zkušenosti s rehabilitačními pomůckami a rodiče měli možnost si vyzkoušet, která z nabízených pomůcek bude nejvíce jejich dítěti vyhovovat. 

Setkání je určeno pro odborníky z oborů fyzioterapie, ergoterapie, rehabilitace, pracovníky z organizací poskytujících služby rané péče, sociální služby, pedagogické pracovníky ze speciálně pedagogických center a ze speciálních škol, pedagogy a studenty VŠ a VOŠ (sociální práce, speciální pedagogika), zástupce nadací a nadačních fondů, zástupce pojišťoven, revizní lékaře, pracovníky sociálních odborů, rodiny dětí s postižením a všechny ostatní.

Událost můžete sledovat na našem Facebooku, kde se dozvíte veškeré aktuální informace k akci.

Průběh minulé akce v roce 2021:
https://lnkd.in/dUaM_7XB

Těšíme se na vás.

Chci si koupit vstupenku na akci.

 

RODINY DĚTÍ S POSTIŽENÍM mají vstup ZDARMA. stačí nás kontaktovat na email: lenka.holubcova@eda.cz.

Záštita

Záštitu nad akcí převzala manželka prezidenta České republiky paní Eva Pavlová. Jsme velmi vděční, že nám pomůže význam služby rané péče komunikovat směrem k veřejnosti. Je to pro nás významná pomoc především v tom, aby rodiny, které naší pomoc potřebují, se o ní dozvěděli včas a dostali ji co nejdříve.

 

Klíčová slova: