Jak zvládnout organizaci času

Knihu s podtitulem 25 metod a strategií vydalo nakladatelství Portál, dva čtenáři Helpnetu ji dostanou zdarma. Ostatní mohou využít ve dnech 22. až 25. února slevu 20 procent na všechny tituly u příležitosti mezinárodního svátku skautingu - Dne zamyšlení.

Stále nestíháte, a ať děláte, co děláte, nikdy nepřijdete včas? Váš seznam úkolů se rychle zaplňuje, ale že byste je stíhali i řešit, o tom se mluvit nedá? Jak vystoupit ze začarovaného kolečka pro křečky, určit si priority a vytřídit balast, který k ničemu nevede?

Zejména když je vaším každodenním pomocníkem ADHD neboli porucha pozornosti spojená s hyperaktivitou, nabídne vám tato kniha praktické metody a strategie, které vám pomohou v budování motivace a zvládnete díky ní lépe organizaci času. Zbavíte se tím stresu a najednou zjistíte, že existuje i něco jako volný čas.

25 různých technik vychází z kognitivně-behaviorální terapie, mindfulness a klasické psychoterapie a jejich kombinace vám pomůže proměnit způsob, jakým zacházíte s časem, v efektivnější.
Risa Williams je spisovatelka, klinická terapeutka a koučka v oblasti organizace času.

Více informací o knize je na stránkách Portálu.  Zdarma ji získají dva čtenáři, kteří pošlou na adresu info@helpnet.cz mail se svou poštovní adresou a do předmětu uvedou Výhra 159. Vyhrají ti dva, jejichž mail dorazí jako 1. a 9. v pořadí.

Knihu Jak se vyléčit z minulého kola dostanou Hana Herelová z Vysokého Mýta a Renáta Ryšánková z Bruntálu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klíčová slova: