Důvody, proč se potkávat s dalšími nedoslýchavými lidmi

28. února 2024 Publicistka Gael Hannan sdílí svůj pohled na výhody setkávání s lidmi se ztrátou sluchu
Právě jsem se vrátila z prvního sjezdu Americké asociace v oblasti ztráty sluchu (Hearing Loss Association of America), kde se lidé kvůli pandemii sešli od roku 2019 poprvé osobně. Bylo to stejně úžasné, zábavné a inspirativní jako vždy. Na následujících řádcích najdete důvody, proč věřím, že by měl každý člověk se ztrátou sluchu – alespoň jednou – zajít na akci, kde je spousta dalších lidí jako vy. Změní vám to život.  
Pokud máte ztrátu sluchu, znáte nějaké další lidi, kteří jsou na tom podobně a mohou se potýkat se stejnými problémy? Už jste si někdy s druhým člověkem se ztrátou sluchu vyměňovali poznámky, poklábosili, politovali se, sdíleli příběhy z vašich denních bitev a zasmáli se všemu tomu, co jde ruku v ruce se ztrátou sluchu a stojí za starou belu?  
Možná si říkáte, nechci nebo nepotřebuju to. Mnoho lidí má pocit, že se jim dostává dostatečné podpory od odborníka, který pečuje o jejich sluch a vybavil je sluchadly a dalšími kompenzačními pomůckami. Nebo brouzdají na internetu, který přetéká radami blogů, nabídkami na t...

 

Klíčová slova: