Martině (36) začaly brnět prsty, nevěnovala tomu zvýšenou pozornost. Za 10 dní byla zcela ochrnutá! Její tělo postupně vypnulo!

Manželé Daniel a Martina Křížovi z Ostravy se svými dvěma dětmi žili šťastný a naplněný život. Vše se ale náhle změnilo, když Martina během pouhých deseti dní zcela ochrnula v důsledku vzácného autoimunitního onemocnění. Její manžel Daniel nyní musí nejen pečovat o svou ženu, ale také zajistit stabilitu a normální život pro jejich děti. Přes všechny překážky a těžkosti však Daniel zůstává pevně odhodlaný dostát svému manželskému slibu a být Martině oporou v dobrém i ve zlém.
Šťastná rodina se náhle ocitla v obrovské krizi  
Až do loňského listopadu vedli Daniel a Martina Křížovi se svými dětmi Vojtou a Magdalenkou zcela běžný, spokojený rodinný život. Martina byla aktivní ženou, která se starala o domácnost, pracovala jako prodavačka a pravidelně darovala krev a kostní dřeň. Vše se zdálo být v pořádku, dokud se u Martiny nezačaly objevovat první příznaky vážného onemocnění.  
Záhadné příznaky a rychlé zhoršování stavu  
Jednoho dne začala Martina pociťovat mírné brnění v prstech, které se postupně rozšířilo do dlaní a zápěstí. Lékaři původně usoudili, že se jedná o onemocnění karpálního tunelu nebo nedostatek vitaminů a minerálů. Bohužel během pouhých deseti dní se stav Martiny dramaticky zhoršil – zcela ztratila cit a kontrolu nad končetinami a stala se z ní naprostý ležák závislý na pomoci druhých.  
Čtěte také: Podívejte se, jak tato holčička krmí 6 pitbulů. Toto video vás zahřeje...

 

Klíčová slova: