Užijte si hudební festival Colours of Ostrava bez bariér!

Známý hudební festival Colours of Ostrava i letos myslí na lidi se smyslovým postižením. Jejich péče o handicapované návštěvníky se každým rokem rozšiřuje a zdokonaluje. Zjistěte, co čeká ty, kteří mají sluchové postižení.

Colours bez bariér  
Organizátoři to s bezbariérovostí festivalu pro lidi s postižením myslí vážně: " Tradičně jim chceme nabídnout nadstandardní servis, který dělá náš festival i po této stránce unikátním. V rámci projektu Colours bez bariér usnadníme těmto návštěvníkům pobyt na festivalu tak, aby si mohli bez starostí užívat hudbu i další program v bezbariérovém areálu Dolní oblasti Vítkovic. Věříme, že i díky tomuto projektu k nám zavítá ještě více návštěvníků se zdravotním postižením z ČR, ale i ze zahraničí.”  
Hudební festival Colours of Ostrava se letos koná od 17. do 20. července (Foto: Colours.cz)  
Zvýhodněná nabídka  
Držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají zvýhodněnou cenu vstupenky. Skvělou nabídkou je pro ně možnost rezervovat si parkovací místo a místo ve festivalovém stanovém městečku. Vše je nutné domluvit přes e-mail bezbarier@colours.cz. Organizátoři vám pošlou voucher s čárovým kódem, který vás bude opravňovat k využití těchto služeb. Pro větší komfort jsou všechny služby pro zdravotně znevýhodněné soustředěny na jedno místo u hlavního vstupu. Naleznete tam Info Point, pokladnu Colours bez bariér, stanoviště bezbariérového taxi a parkoviště vyhrazené pro držitele ZTP a ZTP/P průkazů. Novinkou je pak Relax zóna Colours bez bariér nacházející se přímo ve festivalovém areálu, kde si handicapovaní návštěvníci mohou odpočinout.  
Colours of Ostrava je jeden z největších hudebních festivalů v Evropě (Foto: Severnimorava.travel)  
Služby pro neslyšící  
Pro neslyšící návštěvníky bude před hlavním pódiem speciálně vyhrazené místo, odkud...

 

Klíčová slova: