Bekim Aziri si zlomil páteř, na předloktí si pak vytetoval nezabudni si vozík

Bekim Aziri si zlomil páteř, na předloktí si pak vytetoval nezabudni si vozík
Adrenalin a nebezpečí měl v krvi. V den, kdy mohl z bikrosových závodů odstoupit, dal přednost svému egu. Po pádu na kole si zlomil krční obratle a poranil míchu. V šestnácti letech skončil na vozíku. I přes prognózy lékařů se dokázal díky své houževnatosti postavit na nohy. "Od začátku jsem byl pozitivní. Vždycky jsem byl takový. První, co mě po probuzení v nemocnici napadlo, bylo, že už si asi nikdy "nezatrťkám," vypráví v rozhovoru slovenský influencer, moderátor a komik Bekim Aziri.  
Vždycky, když se přihodí něco nečekaného nebo nějaká katastrofa, pokládáme si otázku proč teď a proč mně? Kolikrát v životě jste se zeptal, proč jsem zrovna já skončil na vozíku?  
Tuto otázku jsem si položil dvakrát, možná třikrát, a když jsem zjistil, že na to neexistuje odpověď, tak jsem se na to přestal ptát. Už od toho okamžiku uběhlo patnáct let a já jsem zjistil, že to tak mělo být.  
Abyste skončil na vozíku?  
Myslím, že jsem tomu šel trochu naproti. Nikdy jsem nežil klidný život. Adrenalin a nebezpečí se mi staly osudným. Podcenil jsem situaci a stalo se. Vinu dávám jen sobě. Tenkrát jsem neměl některé věci srovnané v hlavě. Mohl jsem v soutěži couvnout a na kolo nesedat, ale mě spíš napadaly myšlenky, když zabrzdím, co řeknu, že jsem měl blbý pocit?  
K ruce si váže pálku a vozí medaile. Stolní tenista s handicapem vděčí své ženě  
Co přesně se stalo?  
Osudným mi byl pád na bikrosovém závodě v Přerově . Zlomil jsem si krční obratle C4-C5, což mi poškodilo...

 

Klíčová slova: