Kadaňská nemocnice rozšíří rehabilitační a fyzioterapeutické služby

Kadaň – Nemocnice Kadaň přichází s další novinkou. Nabízí pacientům vlastní rehabilitační a fyzioterapeutické služby převzetím společnosti, která v prostorách kadaňské nemocnice a kláštereckého Lázeňského domu Evženie řadu let tyto služby provozovala.
"Jedním z efektů tohoto kroku bude rozšíření kvalitní rehabilitační péče o zkušené a kvalifikované fyzioterapeuty, díky nimž budeme moci nabídnout širokému spektru pacientů ležících hlavně na ortopedii, ale i na ostatních odděleních, ať už se jedná o internu, chirurgii, gynekologii, dětském oddělení a samozřejmě oddělení následné komplexní péče, nadstandardní služby. Zachován bude i ambulantní provoz rehabilitace," vysvětluje manažerka marketingu Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová.
Dohoda s VZP, kterou nově nemocnice uzavřela, potvrdila Nemocnici Kadaň v síti akutních nemocnic ČR včetně rozšíření o rehabilitační lůžka. Pro nemocnici je domluven i Urgentní příjem/Emergency a tím i zajištění pohotovosti pro dospělé i děti. Nemocnice Kadaň má tak dohodu s VZP jako jedna z prvních nemocnic v ČR na dalších 5 let. ...

 

Klíčová slova: