Dny zdraví aneb naše Zdrávka slaví! Přijďte na akci do Klášterních zahrad

CHRUDIM – V Klášterních zahradách dnes probíhá akce dny zdraví, která patří zábavě, poučení a charitativnímu Běhu naděje. Happening zdravého životního stylu už na vás čeká, a to až do 21:00 hodin do večera.
Střední zdravotnická a sociální Chrudim slaví letos pětatřicet let od svého založení a připravila pro vás zajímavou akci. Do tří odpoledne je pro vás připravena poradna pro odvykání kouření a očkovací poradna. Do pěti odpoledne potom prevence úrazů a poskytování první pomoci, ukázky pomoci zrakově postiženým, dentální hygienu si můžete zážitkově projít s aplikací GLITR. U nadace EUC se zase dozvíte, jak na samovyšetřování prsů a varlat a u stánku VZP zase něco z oblasti výživového poradenství, i o redukci váhy. Děti mohou sportovat společně s Mama klubem a dozvíte se také, jaké služby můžete využívat v péči o své blízké. Součástí akce je i Běh naděje, který startuje od půl desáté ráno a potrvá až do pěti hodin odpoledne.  
O zábavu je také postaráno. Uvidíte "zdravušky" v historických uniformách a zaposlouchat se můžete do něžných tónů houslí nebo se podívat na módní přehlídku. Celá akce skončí koncertem kapely Ready Kirken. Akce má ještě doprovodný program, který využijete dnes, ale i v pátek od deseti ráno do pěti odpoledne. Otevřena bude pro veřejnost SŠZS Chrudim, jejich školní kavárna, shlédnout zde můžete výstavu fotek, tabel a úspěchů žáků.  
Program:  
9.30 -17.00 hodin – charitativní Běh naděje  
9.30- 17.00 hodin – workshopy s tématem zdraví  
10.00 hodin – oficiální zahájení akce  
10.00 – 00.00 – resuscitační maraton  
18.00 hodin – zahájení odpoledního programu  
18.20 hodin – módní přehlídka historických uniforem zdravotních sestřiček  
18.40 – 19.10 hodin – houslové vystoupení absolventky SŠZS Veroniky Rauchfussové  
19.10 – 19.30 hodin – módní přehlídka oblečení CityZen  
19.30 – 21.00 hodin – koncert kapely Ready Kirken  ...

Klíčová slova: