Sejdeme se na zahradě – malý kulturní festival v Centru Paraple

Datum: 
Čtvrtek, 18. Červenec 2024 -
17:00 - 22:00
Místo konání akce: 
Centrum Paraple, o.p.s., Ovčárská 471/1b, 108 00 Praha 10 - Malešice
Stručný popis: 

Srdečně vás zveme na akci, která nese název Sejdeme se na zahradě, konanou ve čtvrtek 18. července od 17:00 do 22:00 hodin. Toto tradiční letní setkání je určeno všem, kteří ocení kombinaci zábavy a příjemné zahradní atmosféry. Přijďte si užít pohodové odpoledne a milá vystoupení.

Podrobný popis: 

 

Setkáme se s Milanem Heinem a Jitkou Smutnou, kteří svou přítomností obohatí náš večer. Milan Hein je český herec a zakladatel Divadla Ungelt, které je proslulé svým intimním prostředím a hereckými výkony. Jitka Smutná patří k úspěšným českým televizním, dabingovým, filmovým i rozhlasovým herečkám. Společně nás nechají ponořit se do jejich milé rozpravy doplněnou o hudební složku.

Také se potěšíme hudebním vystoupením performera Štěpána Škocha.

Program zpestří ukázka psovodů vězeňské služby PČR, kteří předvedou své dovednosti a spolupráci se čtyřnohými parťáky.

Naše zahradní jízda vyvrcholí vystoupením boogie-woogie kapely Elvisovi sirotci, která nás zaručeně roztančí a zakončí večer vesele a energicky.

Bude připraveno i skvělé občerstvení. Sejdeme se u znamenitých dobrot, které pro vás připravíme. Nezapomínejme dodržovat pitný režim, proto se sejdeme u baru, kde nabídneme alko či nealko koktejly a milovníkům kávy připravíme i tu dobrou (brazilskou).

Celou akcí nás provede Vašek Uher.

Vstupné: 200 Kč.

Vstupenky můžete zakoupit také v Centru Paraple na recepci.

KOUPIT VSTUPENKU

Areál Centra Paraple bude pro návštěvníky akce zpřístupněn od 16.30 hodin. Program, který je přizpůsobený věku 15+, startujeme v 17.00 hodin. Mladším dětem doporučujeme navštívit akci Sejdeme se na zahradě pro rodiny s dětmi, která se uskuteční 22. 8. 2024.

Parkování v areálu Centra Paraple mohou využít pouze osoby ZTP a ZTP/P. Děkujeme za pochopení.

Přijďte se pobavit na zahradu Centra Paraple.

Těšíme se na vás!

Pořadatel: 
Centrum Paraple, paraple@paraple.cz, 274 771 478
Soubor: