David Drahonínský balí na paralympiádu. Šípy, kterými bude střílet pomohou k lepší dostupnosti neurologické rehabilitace pro lidi s postižením

Přední české zdravotnické zařízení REHAFIT, o.p.s. zaměřené na rehabilitaci pacientů s neurologickými poruchami navázalo spolupráci s charitativní platformou DOBROBOT. V rámci této spolupráce se uskuteční unikátní aukce s názvem „Dárek z Paříže Davida Drahonínského“, jejíž výtěžek bude plně věnován na podporu a rozvoj rehabilitačních programů pro osoby s těžkým tělesným postižením. Na výherce čeká i individuální trénink s Davidem Drahonínským.

Aukce nabídne účastníkům nejen možnost získat exkluzivní předměty přímo z Paříže, ale také se setkat s jedním z nejúspěšnějších českých paralympijských sportovců, Davidem Drahonínským, který je zároveň dlouholetým klientem Rehafitu.

Mezi draženými položkami jsou šípy, se kterými bude David střílet v soutěži o medaili, podepsaný dres a další upomínkové předměty z paralympiády. Výherce se navíc bude moci osobně setkat s Davidem Drahonínským a vyslechnout si jeho inspirativní příběh i zkušenosti z Paříže. Při té příležitosti si osobně vyzkouší i  trénink lukostřelby přímo pod vedením Davida.

Neurorehabilitace bývá klíčová, ale také dlouhodobě nákladná. Aukce pomůže s jejím financováním

Podpora, kterou prostřednictvím této akce získáme, nám umožní dále rozvíjet naše rehabilitační služby a pokračovat v poskytování vysoce kvalitní a dlouhodobé péče našim pacientům. Spojení s Davidem Drahonínským dodává aukci výjimečný rozměr a příležitost podpořit něco skutečně smysluplného, říká Mgr. Pavlína Zvelebilová, ředitelka REHAFIT, o.p.s.

Péče o pacienty s těžkým tělesným postižením je nesmírně náročná jak fyzicky, tak psychicky. Rehafit poskytuje individuálně přizpůsobenou terapii, která je často nákladná a vyžaduje intenzivní financování.

Aukce „Dárek z Paříže Davida Drahonínského“ je skvělou příležitostí, jak získat potřebné prostředky pro zajištění kontinuální péče, kterou pacienti celoživotně potřebují.

Aukce probíhá na platformě DOBROBOT do 10. září 19:00 a je otevřená všem, kteří o balíček či podporu REHAFIT o.p.s. mají zájem.

Pro více informací a možnost příhozu navštivte: https://dobrobot.cz/olympijske-prekvapen

Jan Kašpar

 

 

 

 

 

 

Klíčová slova: